Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Hybride

Hybride Geschiedenis

Hybride vogels zijn in hoge mate gekruiste kippen. De meeste hybriden zijn gebaseerd op de klassieke Rhode Island red, Maran, Plymouth Rock, Sussex of leghorn. De ontwikkeling van hybride kippen steeg in de jaren 1950 naar aanleiding van de enorme toename in de vraag naar eieren en vlees. De bruine legkip is de meest voorkomende hybride. De laatste jaren zijn er echter steeds verschillende hybriden beschikbaar.

Hybride Gedrag

Hybride kippen zijn doorgaans zo gefokt dat ze goed eieren leggen, vriendelijk en dociel zijn. Het uiterlijk van het verendek is van veel minder groot belang dan bij de zuivere rassen.

Hybride Variëteiten

Er is een grote verscheidenheid hybride kippen beschikbaar, waaronder de black rock, maran cuivre, bovans nera, calder ranger, goldline, meadowsweet ranger, white star, Sussex star, bluebelle, speckedlys, isa brown.

Hybride Status

gangbaar

Gerelateerde producten

Hybride afbeeldingen

Hybride te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Hybride te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Hybride

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.