Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Miss pepperpot

Miss pepperpot Geschiedenis

De miss pepperpot is een moderne hybride als resultaat van de kruising van een Rhode Island red met een maran en een Plymouth rock. Het zijn voortreffelijke leghennen met een vol, dik verendek dat ze beschermt tegen weersomstandigheden. Het zijn aantrekkelijke vogels met een kleine, rode, half rechtopstaande kam met zwarte vlekken. Ze hebben een zwarte snavel en leigrijze poten zonder veren. Ze hebben vier tenen. De voorkant van de kop is glad en ze hebben kleine, gladde, rode kinlellen en oorlellen.

Miss pepperpot Gedrag

De miss pepperpot is een uiterst productieve kip, die grote tot extra grote bruine eieren legt. Het zijn volgzame vogels die makkelijk gehanteerd kunnen worden, dus het zijn fantastische huisdieren. Het is een ideale scharrelkip, maar ze voelen zich ook heel prettig in een ren. Het zijn ook heel sterke vogels, die tegen de meeste weersomstandigheden kunnen. Ze zijn resistent tegen ziekten.

Miss pepperpot Variëteiten

Alleen hennen hebben zwarte veren en een mooie groene glans naar de rug en staart toe. Op de borst hebben ze rode en gouden veren met zwarte punten en enkele goudkleurige veren op de rug. Hun ogen zijn diep beige en de poten leigrijs.

Miss pepperpot Status

gangbaar

Verwante producten

Miss pepperpot afbeeldingen

Miss pepperpot te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Miss pepperpot te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Miss pepperpot

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.