Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Nanking

Nakin vrouwtje Nakin mannetje

Nanking Geschiedenis


De nanking is een echte kriel van ongeveer dezelfde grootte als de sebright. Volgens H. Eason Smith werden de nankings waarschijnlijk gebruikt bij de ontwikkeling van de sebrights, waaruit blijkt dat dit ras al heel lang bestaat. Er wordt veel gespeculeerd over waar ze oorspronkelijk vandaan komen, het meest waarschijnlijk is dat ze in Groot-Brittannië zijn geïmporteerd vanuit India.

Nanking Gedrag


De nanking is een sterke vogel die maar langzaam volwassen wordt. De hennen leggen heel kleine, roomwitte eieren, broeden uitstekend en zijn zorgzame moeders. Nankings kunnen het verdragen wanneer ze in een gesloten ruimte te worden gehouden. Sommige nankings vliegen weg, andere zijn vriendelijk. De hanen kunnen wel eens agressief zijn.

Nanking Variëteiten


Het lichaam van een nanking heeft een eenkleurige roodbruine kleur met zwarte staartveren. Ze hebben of een enkele kam of een rozenkam. Hun poten zijn blauw of wit van kleur. De nanking is van hetzelfde type als de sebright en heeft dezelfde kleur als de New Hampshire.

Nanking Status


gangbaar

Nanking afbeeldingen

Ik kan stutten
Freddie in goede vorm

Nanking te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Nanking te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Nanking


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.