Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Sussex kriel

Vrouwelijk Mannelijk

Sussex kriel Geschiedenis

De Sussex kriel is omstreeks 1900 in Groot-Brittannië ontstaan als dwergversie van de Sussex. De vogel heeft een rechthoekig lichaam, middellange staartveren, een brede, diepe borst, rode oorlellen en geen veren aan de voorkant van de kop. Ze hebben een middelgrote, enkele kam en rode ogen. De Sussex bantam heeft veerloze poten en 4 tenen.

Sussex kriel Gedrag

Sussex krielen hebben een zacht karakter en kunnen goed tegen slecht weer. Ze kunnen eenvoudig mak worden gemaakt – ze doen alles voor een beloning in de vorm van wat lekkers. Het zijn goede huisdieren voor kinderen omdat ze aanhankelijk zijn en zelden enige vorm van agressie tonen. Ze leggen uitstekend en gaan daar vaak ook in de winter mee door. De hennen zijn uitstekende broedsters en fantastische moeders.

Sussex kriel Variëteiten

Columbiaans, rood-bruin columbiaans, rood columbiaans, grijs, zilver, rood porselein, wit en blauw getekend columbiaans.

Sussex kriel Status

gangbaar

Verwante producten

Sussex kriel afbeeldingen

Sussex kriel te koop

Let wel: Alle dieren die hier worden aangeboden moeten bij de verkoper zelf worden opgehaald. Ze kunnen niet worden geleverd door de verkoper of door Omlet. De verkoper zal u zijn of haar contactgegevens sturen om betaling en collectie te regelen.

Verkoop hier

Het is gratis


Sorry, er wordt momenteel geen Sussex kriel te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Sussex kriel

There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.