Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Welbar

Welbar Geschiedenis


De welbar is in 1941 in Groot-Brittannië ontstaan, door een kruising van de welsummer met de barred Plymouth rock. Het zijn recht op hun poten staande, actieve vogels met een goedgebouwd lichaam, een brede, lange rug en een volle, goedgeronde borst. De vleugels zijn netjes langs hun zij gevouwen en de staart is lang en vol en wordt hoog gedragen. Ze hebben een diep, breed onderlichaam. De snavel is kort en diep en ze hebben een middelgrote, rechtopstaande enkele kam. De voorkant van hun kop is glad, de wanglellen zijn middelgroot en zitten dicht bij elkaar, de oorlellen zijn klein. Ze hebben een overvloedige massa nekveren en een lange, slanke hals. Op hun poten zitten geen veren en ze hebben vier tenen. Hun gevederte is zijdeachtig.

Welbar Variëteiten


De silver welbar is overwegend zilver over het hele lichaam met af en toe zwart geparelde nekveren en zwarte strepen op vleugel en staart. De borst is zwart met zilveren vlekken. Het vrouwtje heeft een zalmkleurige borst met zwartgestreepte nekveren. De gold welbar is voor het grootste deel goud, maar het mannetje heeft zwart geparelde nekveren en zwarte strepen op vleugel en staart en zijn borst is goud met zwarte strepen. Het vrouwtje heeft zwarte strepen, die op haar kop en nekveren weer met wit gestreept zijn. De borst is zalmkleurig en de vleugels en rug zijn licht gestreept met grijs. De staart is bruinachtig geel en licht gestreept.

Welbar Status


gangbaar

Welbar afbeeldingen

welbar kuikens
Goud & Zilver Welbar Krielen
Welbar Hen
Angela en Dorothy
Dorothy, Welbar
Welbar hen

Welbar te koop


Let wel: Alle dieren die hier staan vermeld, kunnen alleen opgehaald worden. Ze kunnen niet geleverd worden door de verkoper of door Omlet. Als je een dier hebt gekocht, dan krijg je een e-mail met de contactgegevens van de verkoper.
Verkoop hier
Het is gratis
Sorry, er wordt momenteel geen Welbar te koop aangeboden

Recente beoordelingen voor Welbar


There are not yet any reviews for this breed. Click here to write one.