Door grote vraag is er momenteel een wachttijd. Bezoek voor meer informatie de pagina Verzending & bezorging.

Beoordelingen voor Wyandotte

4 Sterren:

0

3 Sterren:

0

2 Sterren:

0

1 Ster:

0

Gemiddelde beoordeling:
Gebaseerd op 6 geverifieerde beoordelingen

Schrijf een beoordeling

- Foekens,

het zijn vriendelijke kippen leggen ook in de winter volop eieren behalve al ze in de tuin komen dan is het feest blijft geen plant heel maar ze hebben het naar hun zin.


Wyandotte.?,,,, - Deblauwe,

Ik kocht begin maart 3 hennetjes bij Tom en Co naar aanleiding van de goede eigenschappen die ik las over de soort..ze zegden me dat ze 7 maand waren en juist waren beginnen leggen bij de kweker.....ik kon moeilijk geloven dat die beestjes zo oud waren.Eenmaaal thuis waren die zeer bang.ze kregen het gezelschap van mijn 2 overgebleven kippen.Die hennen sliepen onder de haag en vlogen af en toe over de draad.Eieren heb ik nog niet gezien (20.08) Eergisteren ze een nacht opgesloten in hun hok , de cube..ze blijven zeer schuw en laten zich domineren door de overgebleven hen..Ik geef toe dat ik er tot nu toe weinig plezier aan heb gehad..Voeger had ik zijdehoenders en een leghorn en hybriden waar ik al die meserie niet mee had. Hoogtijd dat ze hun leven beteren en vooral beginnen leggen .


Geweldige kipjes met een eigen karakter - Elsa,

Het zijn hele leuke kipjes en ze hebben een geweldig karakter. Ze zijn er nieuwschierig en oplettend. Ze zijn makkelijk te houden in een tuin, let alleen wel op want ze vinden veel bloemen en planten lekker. Haha Ze leggen aardig wat eieren. Van onze 4 kippen hebben we er dagelijks 2 a 3. Ze zijn wel vaak broeds en hebben een winterstop dat ze niet leggen. Het zijn erg mooie kippen in vele kleuren. Ze zijn mooi rond en vol in de veren behalve als ze in de rui zijn. Al met al super leuke en makkelijke kipjes, ook voor beginners. Wij krijgen er binnenkort 3 kuikentjes bij die gesext zijn en die komen straks bij de rest in de Eglu Cube MK2. Super tevreden over Omlet!


Wyandotte Pennings Aalten - Elsa,

Onze 4 mooie Wyandotte kriel kipjes gehaald bij Pluimvee bedrijf Pennings in Aalten. Zeer leuk contact, erg vriendelijk en behulpzaam bij al je vragen. Koop er komende zomer 2020 nog een paar kipjes bij denk ik. Zijn ingeënt en helemaal gezond. Leggen elke dag een vers eitje en zijn erg leuk. Hebben een eigen karakter en zijn nieuwschierig en lief. Enige nadeel vind ik dat ze deze zomer alle 4 een keer broeds zijn geweest. Wij doen ze dan apart in een kleine bench, die ik op stenen zet, zodat de wind er onderdoor kan en ze een koud kontje krijgen. Na een paar dagen in t kooitje (met eten en drinken er in, uit de regen natuurlijk) zijn de broeds-af. Verder helemaal leuk en Ge-wel-dig!


Op basis van beschrijving waarschijnlijk het perfecte ras voor ons spiksplinternieuwe grote kippenhok en tuin. - Barbera,

We zouden graag een toompje Wyandottes aanschaffen, 4 hennen en een haan denken we. Graag jonge dieren. We hebben enorm veel ruimte voor ze. Zou het liefst in contact komen met iemand uit de buurt tussen Apeldoorn en Harderwijk. Tips zijn welkom.